[LGM] CLASSIFICACIÓ ABRIL

Bones a tots/es!

20 jugadors s’han acostat a la botiga, malgrat el dia gris i plujós que teniem, per a jugar la quarta i penúltima jornada de la Lliga Gironina de Modern. Des d’aquí, com sempre, agraïr l’assistència als que heu vingut, així com als habituals que no han pogut venir a passar el dia (que aquest cop han estat uns quants!).

El guanyador d’aquesta jornada ha estat en Nils, pilotant aquesta vegada una UR Storm. L’Eddie segueix liderant la lliga, tot i que a menys distància respecte l’última classificació. Danan i Pau repeteixen posició (i també top8 en aquest torneig), mentre que diversos jugadors cauen del Power8 degut a la falta d’assistència a aquest torneig. La classificació cada cop es troba més apretada, i de ben segur que hi haurà sorpreses a l’última jornada de maig.

Imatge de la quarta jornada de la lliga, amb alguns dels premiats

 

I ara sí, no us fem esperar més i us deixem amb la classificació actualitzada. Us esperem a tots a l’últim torneig, per veure el desenllaç d’aquesta edició de la lliga i intentar, per darrer cop, guanyar un lloc al Power8 del juny!

 

-Team Espardenya

Aquesta entrada ha esta publicada en LGM. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.