[LLIGA GIRONINA DE MODERN] CLASSIFICACIÓ 3r TORNEIG

Hola a tots/es!

Aquest és el primer post (de molts, esperem!) que fem des de Magic Girona al blog de Zeppelin Girona. Primer de tot, doncs, donar les gràcies a tot l’equip de la botiga per a posar-nos tantes facilitats!

El 3r torneig de la LGM va tenir ni més ni menys que 20 jugadors, gràcies a tots els assistents (i als que no vau poder assistir-hi, també!) per a fer possible aquesta lliga. Esperem que entre tots mica en mica vagi creixent i millorant a la vegada! Pel que fa als organitzadors, estem molt contents amb la resposta que estem tenint, esperem que segueixi així!

Sense més espera, us deixem amb la classificació actualitzada després d’aquesta 3a jornada:

Com podeu veure, la classificació es troba actualment molt i molt apretada. Hi ha gent que, malgrat haver vingut als 3 tornejos, no ha reunit la punutació suficient per a entrar al Power8 de moment. En Pau Canadell es col·loca 4t des d’una anterior 9a posició al guanyar aquesta jornada, mentre que l’Eddie Chalecki continua dominant la lliga a quasi 10 punts del 2n classificat. A més, en Marc Pagès, guanyador de la primera jornada, es troba actualment fora del Power8!

No obstant, no hi ha res perdut per ningú, doncs queden dues intenses jornades a jugar, en les quals hi pot haver moltes sorpreses. Pròximament, podreu trobar les llistes del Top8 d’aquesta jornada a la web de TCDecks, juntament amb l’anunci de la 4a jornada de la lliga.

Ens despedim fins llavors. Ens veiem a les taules! 😉

-Team Espardenya

Aquesta entrada ha esta publicada en LGM. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.