Lliga Magic Zeppelin

LLIGA ZEPPELIN
 
Preu: 12 €. Inscripcions obertes.
 
Dies: a partid del 5 i fins el 26 de novembre (que és quan comença l’estàndard showdown).
 
Normes:
1. En el moment d’unir-se a la lliga, a cada jugador se li donen 3 sobres i una targeta de partides de lliga. Es farà un registre de les cartes obtingudes.
2. Amb aquests 3 sobres es construeix una baralla de mínim 30 cartes perquè juguin tantes partides com vulguin. Hi ha dues regles especials: només es pot realitzar un joc per partida, i el primer mulligan és gratis (de set cartes).
3. A partir del dia 14 es podrà afegir un sobre extra (3€) per a la baralla, i el dia 21 se’n podrà afegir un altre (3€). Després de tres derrotes també es podrà afegir un altre sobre (3€).
4. Recompenses al final de la lliga: jugadors que aconsegueixin més de deu victòries, jugadors amb més partides, etc …
5. Completa una breu enquesta que farà Wizards per obtenir algun premi extra. Els membres de les WPN que participin rebran per correu electrònic un enllaç a una enquesta al final. Només els que completin l’enquesta podran obtenir les fitxes promocionals exclusives.
 
En principi, el dia per jugar regularment serà els dissabtes de manera lliure. Encara que el més important és jugar partides i si és possible fer-ho a la botiga, que ja hi tindreu un espai.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.