10 é. Gran Campionat de Puzles 2013

BASES CAMPIONAT DE PUZLES 2013:

Atencio!! Les inscripcions es poden fer per teléfon 972-208265, per mail:

info@zeppelindreams.com i presencials a la botiga, NO s’admenten les

inscripcions per Facebook.

I – DATES DEL CAMPIONAT.

La primera fase eliminatòria o fase inicial es celebrarà els dissabtes dies 25 de maig, 1 de juny i 8 de juny del 2013 a les 10,30 h del matí a la mateixa botiga (podeu escollir un dia) i la fase final el dia 15 de Juny del 2013 a la mateixa hora que les altres convocatòries.
La botiga organitzadora, es reserva el dret de modificar i ampliar, les dates del Campionat, prèvia notificació a la pàgina web.

II – INSCRIPCIÓ:

La inscripció serà per parelles i es realitzarà a la botiga ZEPPELIN UN MÓN DE JOCS, situada a la pl. Sta. Susanna Nº 7 de Girona , amb telèfon 972-208265 o a la pàgina web.
La reserva es considerarà en ferm un cop s’hagi efectuat la inscripció que es facilitarà a la botiga i s’hagi fet el pagament de 6 Euros. Una vegada fet això, el teu equip ja estarà inscrit en el campionat.
L’equip inscrit, serà obligatòriament el que participarà en tot el Campionat. Únicament serà permesa la substitució total o parcial de la parella inscrita a l´inici del campionat (abans de començar el 1er torn).
Una vegada fet el pagament de la inscripció al Campionat , es considera que s’accepta la totalitat de les Bases.

III – MECÀNICA DEL CAMPIONAT :

Es desenvoluparà en dos fases eliminatòries. La primera fase o fase inicial constarà de torns de 12 parelles com a màxim. Un mínim de dos parelles de cada torn passaran a la segona fase o fase final.
A l’inici de cada torn de la fase inicial es farà entrega a cada parella d’un puzle de 500 peces sense model de referència i que s’haurà d´intentar de completar en un màxim de dues hores. Exhaurit el temps límit es procedirà al recompte de les peces col·locades sempre que estiguin en un mateix bloc i juntes .
En el cas que un equip acabi el puzle abans del temps assenyalat amb totes les peces ben col·locades, passarà directament a la final.
La convocatòria final consistirà en resoldre un puzle de 1000 peces en dues hores i seguint la mateixa mecànica de les anteriors convocatòries.
La botiga organitzadora penjarà a la botiga, la pàgina web i al facebook la classificació de les parelles finalistes de cada torn.
La botiga organitzadora es reserva el dret d´interpretar , modificar o ampliar qualsevol norma per tal de millorar el Campionat, resoldre situacions no previstes per les bases o possibles confusions que se’n derivin.
La no compareixença el dia i l’hora del torn de la convocatòria assignada, suposarà la desqualificació de la parella participant del campionat, la pèrdua de l´import de la inscripció i la del puzle corresponent al torn.

REPTE 2013: SORPRESA ESPECIAL “BUSCAPEÇA” EN LES RONDES CLASSIFICATORIES.

IV -PREMIS

PREMIS ASSEGURATS PELS TRES PRIMERS CLASSIFICATS.
ELS PUZLES UTILITZATS DURANT EL CAMPIONAT S’ENTREGARAN ALS PARTICIPANTS AL FINAL DE CADA TORN.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.